Ervaringen

ArielleAllebei onze zoons in 1x geslaagd! Onze dochter meldt zich over 1,5 jaar natuurlijk ook bij Rijschool Actief!
Mohamed
Les van heel deskundige instructeurs; het is niet slechts rondjes rijden maar er wordt actief les gegeven en je krijgt altijd te horen hoe het beter kan. 
Danny
Vanaf mijn eerste rijles ben ik goed geholpen en goed opgevangen, ik heb hierbij veel geleerd, en ging daardoor zelfverzekerd en rustig achter het stuur de weg op! 
Bart
Een ontzettend klantvriendelijk bedrijf. Op de een of andere manier spelen ze het klaar om een lage prijs met goed materiaal en goede mensen te combineren. 
Mirian
Prettige manier van lesgeven, erg goede prijs/kwaliteit verhouding! Enorm aardige rij instructeur! 
Sadhana
Zeer goed en duidelijk uitleg. De instructeur was vriendelijk en stelde mij op mijn gemak. Hij gaf tijdens de lessen hele goede aanwijzigingen en uitleg. 
Jason
Ik had veel haast om mijn rijbewijs te halen, dit is door de rijschool goed aangepakt. Ik kon meerdere keren per week rijden en mijn examen kon op korte termijn gepland worden. Ik ben erg tevreden! 
Daantje
Goede ervaringen. Toen mijn rij instructeur geblesseerd raakte, kreeg ik meteen een vervanger. Dit heb ik netjes doorgekregen. Fijne sfeer en grappige in de auto en je leert veel. 
Dylan
Heldere uitleg, als ik met bepaalde onderdelen iets meer moeite had werd daar extra aandacht aan besteed. Zeer klantvriendelijk. 
Michiel: 
Een uitstekende rijschool met goede instructeurs. Nooit problemen gehad. Je wordt hier op een hoog niveau getraind, zodat het praktijkexamen aanzienlijk meevalt.