Over ons

Al 29 jaar toonaangevend in Rotterdam, Leiden, Den Haag en Gouda!

In 1988 is Rijschool Actief opgericht als eenmanszaak. In 1994 zijn wij door de vele belangstelling gaan groeien en uitbreiden. Dit komt doordat wij hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de rijopleidingen, service en persoonlijke benadering.

Dat dit ook door onze leerlingen zeer gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het hoge cijfer waarmee onze klanten ons beoordelen op het gebied van service, prijs/kwaliteit-verhouding en deskundigheid. Natuurlijk zijn wij heel erg blij met dit hoge waarderingscijfer. Desondanks vinden wij toch dat er altijd ruimte is voor kwaliteitsverbetering, daarom zullen wij altijd blijven werken aan een nog hogere kwaliteit van onze rijopleidingen.

Wij kunnen de leerlingen op die manier continu helpen om op een hoogwaardige manier hun rijbewijs te halen.

Ons team bestaat uit ervaren WRM-gediplomeerde rijinstructeurs en zeer gekwalificeerd en klantgedreven personeel, die u zowel telefonisch als persoonlijk te woord staat. Onze rijinstructeurs volgen regelmatig cursussen om zo helemaal up-to-date te blijven. (WRM = Wet rijonderricht motorrijtuigen).

Bekijk hier onze actuele brochure

 

Dankzij deze sterke punten zijn wij in 29 jaar uitgegroeid tot een middelgrote toonaangevende rijschool die veilig en verantwoord auto rijden hoog in het vaandel heeft staan. Rijschool Actief is Lid van BOVAG, afdeling Verkeersopleidingen Associatie Nederland.

Routeplanner