Beoordeling door klanten: 8,8/10 1368 beoordelingen

Autorijles pakketten

Bij ons kun je een pakket kiezen dat bij je past. De pakketten beginnen vanaf 16 rijlessen. Na afloop van de 16 rijlessen weet je je leersnelheid en kun je samen met je instructeur kijken hoeveel lessen er nog nodig zijn en welk vervolgpakket hier het beste bij past. Vervolgpakketten zijn simpelweg meerdere rijlessen die je tegen het pakkettarief van €26 (€25 voor scholieren en studenten) aanschaft in plaats van tegen het losse tarief van €29.

Voorwaarden totaalpakket

  • De totaalpakketten zijn inclusief 1 gratis herexamen (exclusief autogebruik).
  • De lessen in de totaalpakketten worden vanwege de effectiviteit uitsluitend gereden in 22 blokken van 100 minuten en de lessen dienen aaneengesloten gereden te worden.
  • Het theorie examen dient binnen 3 weken na de eerste rijles behaald te zijn.
  • De totaalpakketten kunnen uitsluitend per bank betaald worden in maximaal 3 termijnen.

Spoedcursus

Wil je in een korte tijd je rijbewijs halen? Dan is een spoedcursus hier zeer geschikt voor. Hiermee kun je in 2 weken een rijopleiding volgen.
Als je de opleiding in een zeer korte tijd wilt afronden raden wij aan om pas te beginnen zodra je je theorie hebt behaald. Zo loop je tussendoor geen vertraging op. De spoedcursus wordt in hoog tempo doorlopen. Heb je interesse, maar weet je nog niet zeker of je het aan kunt? Neem dan eerst een intake.

 

Eigen tempo en proefles

Uiteraard is het mogelijk de rijopleiding in je eigen tempo te volgen. Je bent natuurlijk niet verplicht om een pakket te nemen. Doe je het liever allemaal wat rustiger aan? Hiervoor hebben wij een proefles. Deze kost momenteel € 29 (in plaats van €58) per 100 minuten.

Rijlessen

De lessen duren 50 minuten en worden gereden in blokken van 100 minuten. ​Uiteraard kunt u ook kiezen voor losse rijlessen. Deze kosten € 29 per 50 minuten.

Tussentijdse toets

Bij het plus- en totaalpakket is ook een tussentijdse toets inbegrepen. Uit ervaring blijkt dat deze tussentijdse toets de slagingskans aanzienlijk vergroot.

Scholieren- en studentenkorting

Scholieren en studenten ontvangen €1 korting per les op vertoon van hun schoolpas of collegekaart.

Gespreid betalen is mogelijk

De gehele rijopleiding/lespakket hoeft u niet in één keer te betalen. U kunt ervoor kiezen om in delen te betalen of per les bij de instructeur.
Vooruit betalingen uitsluitend op ons IBAN: NL71 INGB 0007 7846 41 t.n.v. Rijschool Actief te Rotterdam.

Vermeld altijd naam van de leerling, wagennummer of naam rijinstructeur en omschrijving waarvoor de betaling is bestemd, bijvoorbeeld examen, rijles etc.
Examenprijzen zijn inclusief eigen verklaring en autogebruik tijdens examen. Dus geen verrassingen achteraf!

Prijswijzigingen en tikfouten voorbehouden.

Routeplanner