Rijschool Spijkenisse

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en prettige rijschool in Rotterdam en omgeving? Dan bent u bij Rijschool Actief aan het juiste adres. Rijschool Actief is al bijna 30 jaar een van de meest toonaangevende rijscholen in Rotterdam en omgeving. Volgt u uw auto- of motorrijlessen bij onze rijschool, dan heeft u in een mum van tijd uw rijbewijs op zak. Rijschool Spijkenisse.

Rijschool Spijkenisse

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en prettige rijschool in Rotterdam en omgeving? Dan bent u bij Rijschool Actief aan het juiste adres. Rijschool Actief is al bijna 30 jaar een van de meest toonaangevende rijscholen in Rotterdam en omgeving. Volgt u uw auto- of motorrijlessen bij onze rijschool, dan heeft u in een mum van tijd uw rijbewijs op zak.

Een rijschool met hoog slagingspercentage

Rijschool Actief heeft een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Dit wil zeggen dat een groot deel van onze leerlingen direct slaagt voor zijn of haar praktijkexamen. Ons slagingspercentage is onder andere hoog omdat wij enkel werken met WRM gediplomeerde rijinstructeurs. Zij hebben jaren ervaring met persoonlijk lesgeven en weten bij ieder leerling het onderste uit de kan te halen. En duurt het bij u wat langer voor u klaar bent voor uw praktijkexamen? Dan is dit geen enkel probleem. Bij Rijschool Actief krijgt u alle tijd die u nodig heeft om uw rijbewijs te halen.

Altijd dezelfde rijinstructeur

Veel rijscholen werken met meerdere rijinstructeurs. Bij Rijschool Actief werken ook meerdere instructeurs. Wel krijgt u altijd rijles van dezelfde rijinstructeur, ofwel een bekend gezicht. Dit doen wij niet voor niets. Heeft u altijd dezelfde instructeur, dan kunt u namelijk beter begeleid worden in uw auto- en motorrijlessen. Uw rijinstructeur weet precies hoe u bent, hoe u rijdt en waar uw ontwikkelpunten liggen. Met deze kennis geeft hij u op en top persoonlijk les, zodat u zo snel mogelijk uw rijbewijs kunt halen.

Autorijles en motorrijles

Rijschool Actief geeft autorijlessen en motorrijlessen. U kunt autorijles volgen als u 16 jaar of ouder bent. U kunt motorrijles volgen als u in het bezit bent van een autorijbewijs.

Een proefles inplannen

Wilt u vrijblijvend kennis maken met Rijschool Actief? Dan kunt u een proefles inplannen. Tijdens de proefles ontmoet u uw persoonlijke rijinstructeur van Rijschool Actief en ziet u bovendien in welke auto of op welke motor u rijles krijgt. Uiteraard maakt u ook een korte rit. Aan de hand van uw proefles kan uw rijinstructeur aangeven hoeveel rijlessen u (ongeveer) nodig heeft voor u uw rijbewijs kunt halen.

Bekijk hier onze beoordelingen.

bellen

Rijschool Spijkenisse

Beoordeling door klanten: 8.8/10 - 1467 beoordelingen