Over ons

Welkom bij ACTIEF rijschool

In 1988 is Rijschool Actief opgericht als eenmanszaak. In 1994 zijn wij, door de vele belangstelling gaan groeien en uitbreiden. Dit komt doordat wij hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de rijopleidingen, service en persoonlijke benadering.
Dit wordt ook door onze leerlingen zeer gewaardeerd, dit blijkt wel uit het hoge cijfer waarmee onze klanten ons beoordelen op het gebied van service, prijs/kwaliteit en deskundigheid. Natuurlijk zijn wij heel erg blij met dit hoge waarderingscijfer toch vinden wij dat er altijd ruimte is voor kwaliteitsverbetering, daarom zullen wij altijd blijven werken aan een nog hogere kwaliteit van onze rijopleidingen.
Wij kunnen de leerlingen daarom continu helpen om op een hoogwaardige manier hun rijbewijs te halen.
Ons team bestaat uit ervaren WRM gediplomeerde rijinstructeurs en zeer gekwalificeerd en klant gedreven personeel, die u zowel telefonisch als persoonlijk te woord staat. Onze rijinstructeurs volgen regelmatig cursussen om zo helemaal up-to-date te blijven. (WRM = Wet rijonderricht motorrijtuigen).
Dankzij deze sterke punten zijn wij in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een middelgrote toonaangevende rijschool die veilig en verantwoord auto rijden hoog in het vaandel heeft staan. Rijschool Actief is Lid van Bovag afdeling verkeersopleidingen associatie Nederland.

Waarom kiezen voor een Bovag rijschool?

Volledig GRATIS online theorie- en examentraining

Of u nou rijlessen bij ons neemt of niet, iedereen krijgt van ons gratis inlogcodes van een altijd up-to-date online theorie-en examentraining, hiermee kunt u 2 maanden lang (gratis 2 maanden te verlengen) de theorie leren, inclusief steeds wijzigende examenvragen conform CBR-model, er wordt gekozen uit 1300 examenvragen! Dus: géén duur telefoonnummer, géén “credits”, niet alleen het eerste oefenexamen gratis maar álle oefenexamens zijn gratis! Interesse? Klik hier om de gratis online theorie- en examentraining aan te vragen.

Verzekerd van kwaliteit 

Dit blijkt wel uit ons hoge cijfer waarmee onze klanten ons beoordelen op het gebied van service, prijs/Kwaliteit en deskundigheid