Motorrijles in Den Haag

Woon je in Den Haag en lijkt het jou supergaaf om te leren motorrijden? Je kunt motorrijles in Den Haag en omgeving krijgen bij Autorijschool Actief. Motorrijden is een heerlijke vrijetijdsbesteding en ideaal als vervoer. Je kunt straks lekker toeren in de buitenlucht, wellicht samen met andere motorrijders of profiteren van op je eigen tempo door files heenkomen zonder stilstaan. Om te staren met motorrijlessen kun jij je direct online aanmelden bij onze rijschool in Den Haag. Onze instructeurs helpen jou graag prettig aan je motorrijbewijs!

Onze rijschool in Den Haag

Autorijschool Actief is een rijschool gevestigd in Rotterdam en Den Haag. We komen overal in de wijde omgeving van deze twee plaatsen om professionele rijlessen te verzorgen. Omdat één van onze rijschoolvestigingen in Den Haag zit, kunnen wij ook motorrijles in Den Haag aanbieden.

Onze gediplomeerde en ervaren rijinstructeurs hebben al jarenlang ervaring in het geven van motorrijlessen. In de omgeving van Den Haag staan wij zeer bekend als goede én goedkope rijschool in Den Haag. We hebben een hoog slagingspercentage onder motorrijders en hebben gemiddeld een 8,8 als cijfer van meer dan 1500 beoordelingen.

Rijbewijs pakket Den Haag

Je kunt voor jouw motorrijopleiding kiezen uit verschillende rijbewijs pakketten bij ons in Den Haag. Raadpleeg hiervoor onze website of vraag dit gerust even na bij één van onze instructeurs. Er zijn namelijk verschillende soorten motorrijbewijzen die je kunt halen. Daar horen ook verschillende pakketten bij. Vraag ons gerust naar de verschillen en wat het beste bij jou zou passen als je nog geen idee hebt. De prijzen van de pakketten vind je op onze website onder Motorrijles.

Wil je bij ons een proefrijles in Den Haag aanvragen? Dan zal je rijinstructeur je na de vrijblijvende proefles alvast een advies geven voor het soort lespakket dat hij bij jou vindt passen. Waar je vervolgens voor kiest, is helemaal aan jou!

Over de motorrijopleiding

Je krijgt tijdens jouw motorrijopleiding les van een WRM (wet rijonderricht motorrijtuigen) gediplomeerde instructeur. Deze instructeur gaat jou op jouw tempo leren motorrijden. Dat doet hij op twee verschillende vlakken. Het motorexamen bestaat namelijk uit twee onderdelen:

 • Voertuigbeheersing (AVB)
 • Verkeersdeelneming (AVD)

Voor de voortuigbeheersing ga je eerst wennen aan de motor. Dit vindt plaats op een parkeerplaats. Wanneer jij de voertuigbeheersing onder controle hebt, ga je oefenen met verkeersdeelneming op de motor. Vanaf hier ga je met de motorinstructeur bij je echt de weg op en leren hoe jij je als motorrijder dient te gedragen in het verkeer.

Goedkope rijschool in Den Haag

Bij Autorijschool Actief krijg je motorrijlessen tegen zeer scherpe prijzen. Dit roepen we niet zomaar, het is echt zo. Als je ons vergelijkt met andere aanbieders van motorrijlessen in Den Haag, zul je zien dat wij een zeer goedkope rijschool in Den Haag zijn. Dit komt omdat je bij ons de keuze hebt uit zeer diverse lespakketten, waardoor je eigenlijk nooit te veel betaalt.

Plan jouw eerste rijles in Den Haag

Misschien vind je het spannend of kan jij juist niet wachten tot je eerste motorrijles in Den Haag. Hoe dan ook, wij begeleiden jou graag tijdens je rijopleiding voor je motorrijbewijs. Ben jij er klaar voor om motor te leren rijden van een gediplomeerde en ervaren rijinstructeur? Vraag dan direct jouw proefles voor de motor aan. We zien je graag bij jouw eerste motorrijles in Den Haag!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten van €60,- voor €30,-
 • Autorijles:
  1e 10 rijlessen van 100 minuten €500,-
 • Proefles Motor:
  100 minuten van €75,- voor €40,-

Waarom Rijschool Actief

 • Scherpe prijzen
 • Handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Jarenlang ervaring in Den Haag;
 • Uitgebreide lessen van 100 minuten;
 • Lessen van 50 min. ook mogelijk;
 • Hoog slagingspercentage;

Neem contact met ons op

Motorrijles Den Haag
Motorrijles Rotterdam
WhatsApp
Proefles motor
Proefles auto
info@autorijschoolactief.nl
Den Haag: 070 - 393 15 56
Rotterdam: 010 - 478 14 78
Beoordeling door klanten: 8.8/10 - 1467 beoordelingen