Waarom Autorijschool Actief?

 • Aantoonbaar hoog slagingspercentage (73%);
 • WRM gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Persoonlijke begeleiding van proefles tot examen;
 • Scherpe prijzen en handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Jarenlang ervaring in het vak;
 • Proefles: 100 minuten €40,00

Rijschool in Den Haag gezocht?

Op zoek naar een goede rijschool in Den Haag voor het behalen van je rijbewijs voor auto of motor? Dan kun je direct terecht bij Autorijschool Actief. Wij zijn een rijschool die les geeft in Den Haag en omgeving aan iedereen die graag snel wil leren auto- of motorrijden. Bij ons leer je rijden op jouw eigen tempo. Of dit nou supersnel of lekker rustig aan is. Wij bieden diverse voordelige lespakketten aan, passend bij jouw tempo.

Kom je bij ons een proefles volgen? Dan zal je instructeur je na de proefles alvast een advies geven voor het soort pakket dat hij bij jou vindt passen. Voor welk pakket je vervolgens kiest, is helemaal aan jou! Wanneer wil jij starten met lessen bij ons? Onze proeflessen zijn al ingericht als een echte eerste rijles, zodat je een goed beeld krijgt van onze manier van lesgeven.

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten €40,00
 • Proefles Motor:
  100 minuten €50,00

Professionele rijschool in Den Haag en omgeving

Bij onze goede rijschool in Den Haag zijn meerdere gediplomeerde en ervaren instructeurs werkzaam. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring en we hebben inmiddels al jaren een zeer bekende naam in de omgeving van Den Haag en Rotterdam. Jaar in jaar uit zijn we al beoordeeld als zeer goede rijschool.

Men kiest voor het behalen van het rijbewijs wegens de volgende redenen voor ons:

 • Jarenlange ervaring
 • Gemiddeld cijfer van 8,8 met meer dan 1500 beoordelingen
 • Gediplomeerde en ervaren rij instructeurs
 • Rijschool met hoog slagingspercentage
 • Ondersteuning voor het behalen van je theorie examen
 • Scherpe tarieven en goedkope pakketten
 • Gespreid betalen voor de rijlessen is mogelijk

Van maandag tot zaterdag

Je kunt bij onze rijschool in Den Haag rijlessen volgen van maandag t/m zaterdag tussen 7.20 uur ‘s ochtends en 21.30 uur ’s avonds. Deze ruime lestijden bieden wij om jou de kans te geven flexibel je rijlessen in te kunnen plannen. Of je nou rijlessen komt volgen voor jouw auto rijbewijs of motor rijbewijs… Als je in Den Haag en omstreken een goede en flexibele rijschool zoekt voor het halen van je rijbewijs, ben je bij ons aan het juiste adres.

50 minuten of 100 minuten

Iedere rijles in Den Haag duurt 50 minuten en wordt gereden in blokken van 100 minuten. Wij rijden het liefst blokken van 100 minuten, omdat we onze leerlingen dan een meer verdiepende les kunnen geven die beter blijft hangen. De volgende les heb je dan vaak minder herhaling nodig om het te onthouden, waardoor het snel gaat.

We doen echter zeker wel aan het bewust herhalen van lesstof en handelingen. Herhaling van handelingen is beter mogelijk in de blokken van 100 minuten. Bovendien merken we dat leerlingen de eerstvolgende rijles minder tijd kwijt zijn aan ‘er weer even in moeten komen’. Zo haal je dus snel je rijbewijs!

Lespakketten

Wanneer je voor rijles in Den Haag kiest voor onze rijschool, kun je het behalen van je auto rijbewijs kiezen uit verschillende pakketten. Als student betaal je bij ons minder per les en per pakket. Een proefles van 100 minuten kost maar €40,00. Je hebt de keuze uit:

 • Basispakket. 8x 100 minuten vanaf €834,50, inclusief praktijkexamen en autogebruik
 • Vervolgpakketten vanaf €483-,

Op de website van onze rijschool staat een compleet overzicht van lespakketten met bijbehorende kosten, acties en losse rijlessen. Gespreid betalen voor de lessen is bij onze rijschool mogelijk.

Theorie-examen van het CBR

Om rijbewijs te halen moet je slagen voor zowel het praktijk gedeelte, als voor het theorie gedeelte. Als je wilt beginnen met rijlessen bij onze rijschool, adviseren we altijd om meteen in het begin ook al te beginnen met het leren van de auto theorie. We hebben weleens meegemaakt dat een leerling in de praktijk al lang en breed klaar was voor het praktijkexamen, maar de theorie zat er nog niet goed genoeg in. Hierdoor was de leerling nog niet klaar voor het praktijkexamen.

Voordat wij een praktijkexamen mogen aanvragen, moet je eerste geslaagd zijn voor je theorie-examen. Dit kunnen we dan ook niet genoeg benadrukken. Wij helpen je graag goed voor te bereiden op het theorie-examen van het CBR.

Tijdens de rijlessen zul je bewust en onbewust allerlei theoretische verkeersvragen voorgeschoteld krijgen. Puur voor het versterken van jouw eigen verkeerskennis. Zo wordt dat theorie-examen hopelijk een eitje en kun jij sneller jouw rijbewijs halen. Zou je een theoriecursus willen volgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een theoriecursus te bespreken.

Proefles aanvragen Contact opnemen

Ook voor motorrijles

Naast autorijlessen kun je bij onze rijschool ook motor rijles volgen om je motorrijbewijs in Den Haag te halen. Onze motor rijinstructeurs zijn allemaal gecertificeerd en opgeleid om les te mogen geven voor onze rijschool in Den Haag.

Onze motorrijlessen kun je alleen volgen of samen. Voor motorrijlessen zijn wij zeker één van de beste rijscholen in Nederland. Kwaliteit en op een prettig te volgen tempo motor lessen vinden wij erg belangrijk. Onze motorrijlessen bieden wij het hele jaar aan in Den Haag, Rijswijk en omgeving. Je hebt al een AVB pakket vanaf €587,50 en een AVD pakket vanaf €682,50. Alle prijzen voor het halen van je motor rijbewijs vind je hier.

Ervaringen met onze rijschool in Den Haag

Met trots kunnen wij zeggen dat de leerlingen van onze rijschool ons een gemiddeld cijfer van 9,4 hebben gegeven (uit meer dan 2000 beoordelingen). Uiteraard laten we de geslaagde leerlingen die hun rijbewijs hebben gehaald ook aan het woord, zodat jij wat aan hun ervaringen hebt.

Op onze website vind je daarom genoeg ervaringen van andere leerlingen die dankzij onze hulp hun rijbewijs hebben gehaald. Mede dankzij onze leuke instructeurs, scherpe prijzen en hoge slagingspercentage wordt onze rijschool zo goed beoordeeld.

Vraag een proefles aan bij onze rijschool

Wil jij graag een proefles voor motor of auto bij onze rijschool in Den Haag volgen? Via onze website kun je een proefles aanvragen . Laat je gegevens achter, kies een gewenste dag en een tijdstip naar keuze en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vrijblijvende proefles te bevestigen. Wanneer je vragen hebt – bijvoorbeeld over het volgen van een theoriecursus – kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.

Is onze rijschool in Den Haag net iets te veel uit de richting voor jou? Autorijschool Actief geeft ook auto- en motorrijles in de regio’s Rotterdam, Gouda! We helpen je in deze hele regio bij het halen van je rijbewijs.

Proefles aanvragen Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kortingen voor studenten?

Voor studenten hanteren wij speciale tarieven. Studenten betalen bij ons namelijk € 65,00 per 100 minuten. Bekijk al onze pakketten op de website.

Wat kost een proefles bij jullie?

Bij ons kost een proefles € 45,00 per 100 minuten.

Hoe hoog is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage is ruim boven het kringgemiddelde, meer dan de helft van onze leerlingen slaagt in 1 keer.