Waarom Autorijschool Actief?

 • Aantoonbaar hoog slagingspercentage (73%);
 • WRM gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Persoonlijke begeleiding van proefles tot examen;
 • Scherpe prijzen en handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Ook lessen van 50 minuten mogelijk;
 • Jarenlang ervaring in Den Haag;
 • Proefles: 100 minuten €35

Rijschool in Den Haag gezocht?

Woon jij in de omgeving Den Haag en ben je op zoek naar een rijschool? Dan kun je direct terecht bij Autorijschool Actief. Wij zijn een rijschool die les geeft in Den Haag en omgeving aan iedereen die graag wil leren auto- of motorrijden.

Bij ons leer je rijden op jouw eigen tempo. Of dit nou supersnel of lekker rustig aan is. Wij bieden diverse voordelige lespakketten aan, passend bij jouw tempo.

Kom je bij ons een proefles rijden? Dan zal je rijinstructeur je na de proefles alvast een advies geven voor het soort lespakket dat hij bij jou vindt passen. Waar je vervolgens voor kiest, is helemaal aan jou! Wanneer wil jij starten met lessen bij ons?

Onze proeflessen zijn al ingericht als een echte eerste rijles, zodat je een goed beeld krijgt van onze manier van lesgeven.

Autorijschool Den Haag

Bij onze rijschool zijn meerdere gediplomeerde en ervaren instructeurs werkzaam. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring en we hebben inmiddels al jaren een zeer bekende naam in de omgeving van Den Haag en Rotterdam.

Jaar in jaar uit zijn we al beoordeeld als zeer goede verkeersschool.

 • Jarenlange ervaring
 • Gemiddeld cijfer van 8,8 met meer dan 1500 beoordelingen
 • Gediplomeerde en ervaren rij instructeurs
 • Hoog slagingspercentage
 • Scherpe tarieven
 • Gespreid betalen is mogelijk

Regelmatig volgen onze instructeurs cursussen om helemaal up-to-date te blijven. Als je bij ons komt lessen krijg je een vaste rijinstructeur en je kiest zelf uiteraard de momenten waarop jij les hebt.

Dit kan een vast moment in de week zijn, maar je kunt er bij ons ook voor kiezen om telkens op andere tijden te rijden en zo ook verschillend soort verkeer mee te krijgen en zowel overdag als ’s avonds (bij schemer) te leren rijden.

Lestijden

Je kunt bij ons lessen van maandag t/m zaterdag tussen 7.20 uur ‘s ochtends en 21.30 uur ’s avonds. Deze ruime lestijden bieden wij om jou de kans te geven flexibel je rijlessen in te kunnen plannen. Of je nou rijlessen komt volgen voor je auto- of motorrijbewijs, als je in Den Haag en omstreken een goede en flexibele rijschool zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze lessen duren 50 minuten en worden gereden in blokken van 100 minuten. Je kunt zelf kiezen of je lessen van 50 minuten neemt of dat je gaat voor blokken van 100 minuten. Wij rijden het liefst blokken van 100 minuten, omdat we onze leerlingen dan een meer verdiepende les kunnen geven die beter blijft hangen. De volgende les heb je dan vaak minder herhaling nodig om het te onthouden, wat tijd scheelt.

We doen echter zeker wel aan het bewust herhalen van lesstof en handelingen. Herhaling van handelingen is beter mogelijk in de blokken van 100 minuten en we merken dat leerlingen de eerstvolgende rijles minder tijd kwijt zijn aan ‘er weer even in moeten komen’.

Lespakketten

Als je bij ons komt lessen, heb je de keuze uit verschillende pakketten. Als student betaal je bij ons minder per les. Ook zijn onze standaardlessen van 100 minuten voordeliger dan de lessen van 50 minuten.

Op onze website staat een compleet overzicht van lespakketten met bijbehorende kosten, acties en losse lessen. Gespreid betalen is mogelijk.

Theorie-examen

Als je wilt beginnen met rijlessen bij onze rijschool, adviseren we altijd om meteen in het begin ook al te beginnen met het leren van de theorie. We hebben weleens meegemaakt dat een leerling in de praktijk al lang en breed klaar was voor het praktijkexamen, maar de theorie zat er nog niet goed genoeg in. Hierdoor was de leerling nog niet klaar voor het praktijkexamen.

Voordat wij een praktijkexamen mogen aanvragen, moet je eerste geslaagd zijn voor je theorie-examen. Dit kunnen we dan ook niet genoeg benadrukken.

Wij helpen je graag goed voor te bereiden op het theorie-examen. Tijdens de rijlessen zul je bewust en onbewust allerlei theoretische verkeersvragen voorgeschoteld krijgen. Puur voor het versterken van jouw eigen verkeerskennis. Zo wordt dat theorie-examen hopelijk een eitje en kun je sneller jouw rijbewijs halen.

Motorrijschool Actief

Naast autorijlessen kun je bij onze rijschool ook motorrijlessen volgen om je motorrijbewijs te halen. Onze motorrijinstructeurs zijn allemaal gecertificeerd en opgeleid om les te mogen geven voor onze motorrijschool in Den Haag.

Onze motorrijlessen kun je alleen volgen of samen. Voor motorrijlessen zijn wij zeker één van de beste rijscholen in Nederland.

Kwaliteit en op een prettig te volgen tempo lessen vinden wij erg belangrijk. Onze motorrijlessen bieden wij het hele jaar aan in Den Haag, Rijswijk en omgeving.

Rijschool Den Haag ervaringen

Met trots kunnen wij zeggen dat onze leerlingen ons een gemiddeld cijfer van 8,8 hebben gegeven (uit meer dan 1500 beoordelingen). Uiteraard laten we onze geslaagde leerlingen ook aan het woord, zodat jij wat aan hun ervaringen hebt.

Op onze website vind je daarom genoeg ervaringen van andere leerlingen. Mede dankzij onze leuke instructeurs, scherpe prijzen en hoge slagingspercentage wordt onze rijschool zo goed beoordeeld.

Wil jij rijlessen volgen?

Wil jij graag een proefles bij onze rijschool volgen? Via onze website kun je een proefles aanvragen . Laat je gegevens achter, kies een gewenste dag en een tijdstip naar keuze en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vrijblijvende proefles te bevestigen.

Is onze rijschool in Den Haag net iets te veel uit de richting voor jou? Autorijschool Actief geeft ook auto- en motorrijles in de regio’s Rotterdam, Gouda en Leiden!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten €35,-
 • Autorijles:
  1e 10 rijlessen van 100 minuten €520,-
 • Proefles Motor:
  100 minuten van €75,- voor €40,-

Neem contact met ons op

Rijles Den Haag
Rijschool Den Haag
Rijschool Rotterdam

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kortingen voor studenten?

Voor studenten hanteren wij speciale tarieven. Studenten betalen bij ons namelijk € 54,00 per 100 minuten. Bekijk al onze pakketten op de website.

Wat kost een proefles bij jullie?

Bij ons kost een proefles € 35,00 per 100 minuten.

Hoe hoog is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage is ruim boven het kringgemiddelde, meer dan de helft van onze leerlingen slaagt in 1 keer.

WhatsApp
Proefles motor
Proefles auto
info@autorijschoolactief.nl
Beoordeling door klanten: 8.8/10 - 1467 beoordelingen