Rijschool in Den Haag gezocht?

Woon jij in de omgeving Den Haag en ben je op zoek naar een rijschool? Dan kun je direct terecht bij Autorijschool Actief. Wij zijn een rijschool die les geeft in Den Haag en omgeving aan iedereen die graag wil leren auto- of motorrijden. Bij ons leer je rijden op jouw eigen tempo. Of dit nou supersnel of lekker rustig aan is, wij bieden diverse voordelige lespakketten aan.

Kom je bij ons een proefles rijden? Dan zal je rijinstructeur je na de vrijblijvende proefles alvast een advies geven voor het soort lespakket dat hij bij jou vindt passen. Waar je vervolgens voor kiest, is helemaal aan jou!

Onze proeflessen zijn al ingericht als een echte eerste rijles, zodat je een goed beeld krijgt van onze manier van lesgeven.

Autorijschool Den Haag

Bij onze rijschool in Den Haag zijn meerdere gediplomeerde en ervaren instructeurs werkzaam. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring en we hebben inmiddels al jaren een zeer bekende naam in de omgeving van Den Haag en Rotterdam.

 • Jarenlange ervaring in de omgeving van Den Haag
 • Gemiddeld cijfer van 8,8 met meer dan 1500 beoordelingen.
 • Gediplomeerde en ervaren rij instructeurs.
 • Hoog slagingspercentage.
 • Scherpe tarieven.
 • Gespreid betalen is mogelijk.

Regelmatig volgen onze instructeurs cursussen om helemaal up-to-date te blijven. Als je bij ons komt lessen krijg je een vaste rijinstructeur en je kiest zelf uiteraard de momenten waarop jij les hebt.

Lestijden

Je kunt bij ons lessen van maandag t/m zaterdag tussen 7.20 uur ‘s ochtends en 21.30 uur ’s avonds.

Onze lessen duren 50 minuten en worden gereden in blokken van 100 minuten. Je kunt zelf kiezen of je lessen van 50 minuten neemt of dat je gaat voor blokken van 100 minuten. Wij rijden het liefst blokken van 100 minuten, omdat we onze leerlingen dan een meer verdiepende les kunnen geven die beter blijft hangen.

Herhaling van handelingen is beter mogelijk en we merken dat leerlingen de eerstvolgende rijles minder tijd kwijt zijn aan ‘er weer even in moeten komen’.

Lespakketten

Als je bij ons komt lessen, heb je de keuze uit verschillende pakketten. Als student betaal je bij ons minder per les. Ook zijn onze standaardlessen van 100 minuten voordeliger dan de lessen van 50 minuten. Op onze website staat een compleet overzicht van lespakketten met bijbehorende kosten, acties en losse lessen. Gespreid betalen is mogelijk.

Motorrijschool Actief

Naast autorijlessen kun je bij onze rijschool in Den Haag ook motorrijlessen volgen. Onze motorrijinstructeurs zijn allemaal gecertificeerd en opgeleid om les te mogen geven voor onze motorrijschool in Den Haag. Onze motorrijlessen kun je alleen volgen of samen.

Rijschool Den Haag ervaringen

Met trots kunnen wij zeggen dat onze leerlingen ons een gemiddeld cijfer van 8,8 hebben gegeven (uit meer dan 1500 beoordelingen). Uiteraard laten we onze geslaagde leerlingen ook aan het woord, zodat jij wat aan hun ervaringen hebt.

Rijschool Den Haag

Op onze website vind je daarom genoeg ervaringen van andere leerlingen. Mede dankzij onze leuke instructeurs, scherpe prijzen en hoge slagingspercentage wordt onze rijschool in Den Haag zo goed beoordeeld.

Wil jij rijlessen in Den Haag volgen?

Wil jij graag een proefles bij onze rijschool in Den Haag volgen? Via onze website kun je een proefles aanvragen. Laat je gegevens achter, kies een gewenste dag en een tijdstip naar keuze en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vrijblijvende proefles te bevestigen.

Is Den Haag net iets te veel uit de richting voor jou? Autorijschool Actief geeft ook auto- en motorrijles in de regio’s Rotterdam, Gouda en Leiden!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten van €60,- voor €30,-
 • Autorijles:
  1e 10 rijlessen van 100 minuten €500,-
 • Proefles Motor:
  100 minuten van €75,- voor €40,-

Waarom Rijschool Actief

 • Scherpe prijzen
 • Handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Jarenlang ervaring in Den Haag;
 • Uitgebreide lessen van 100 minuten;
 • Lessen van 50 min. ook mogelijk;
 • Hoog slagingspercentage;

Neem contact met ons op

WhatsApp
Proefles motor
Proefles auto
info@autorijschoolactief.nl
Den Haag: 070 - 393 15 56
Rotterdam: 010 - 478 14 78
Beoordeling door klanten: 8.8/10 - 1467 beoordelingen