Waarom Autorijschool Actief?

 • Aantoonbaar hoog slagingspercentage (73%);
 • WRM gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Persoonlijke begeleiding van proefles tot examen;
 • Scherpe prijzen en handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Ook lessen van 50 minuten mogelijk;
 • Jarenlang ervaring in Rotterdam;
 • Proefles: 100 minuten €35

Rijschool in Rotterdam gezocht?

Ben jij er klaar voor om te gaan beginnen met rijlessen? Als je een rijschool zoekt in Rotterdam of omgeving, dan kun je bij Autorijschool Actief terecht. Met jarenlange ervaring en een zeer bekende naam in de omgeving van Rotterdam kun je erop vertrouwen dat je op een professionele en leuke manier rijles krijgt bij ons.

Kan jij niet langer wachten en wil je snel een proefles bij één van onze gediplomeerde instructeurs volgen om te zien of er een match is? Vul dan direct ons aanvraagformulier in voor een proefles! Wij leren jou graag met veel plezier rijden, zodat jij snel en veilig zelfstandig (of onder begeleiding tot je 18e) de weg op kunt!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten €35,-
 • Autorijles:
  1e 10 rijlessen van 100 minuten €520,-
 • Proefles Motor:
  100 minuten van €75,- voor €40,-
Rijschool Rotterdam

Over Autorijschool Actief in Rotterdam

Autorijschool Actief is een rijschool waar je kunt lessen voor het behalen van je autorijbewijs en/of je motorrijbewijs. Al 29 jaar is Actief een toonaangevende rijschool in Rotterdam, Leiden, Den Haag en Gouda. Ben je woonachtig in de omgeving van deze steden? Wij hebben ons werkgebied in heel Rotterdam en omstreken gevestigd.

Hoge eisen stellen aan onze rijinstructeurs voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van iedere rijles is bij ons standaard. Op die manier hebben wij het voor elkaar gekregen om één van de beste rijscholen in Rotterdam en omgeving te worden.

Bij ons mag je rekenen op:

 • Gediplomeerde rijinstructeurs met jarenlange ervaring;
 • Veel persoonlijke aandacht;
 • Ruime lestijdmogelijkheden tussen 7.20 uur – 21.30 uur van maandag t/m zaterdag;
 • Scherpe prijzen en voordelige lespakketten;
 • Begeleiding bij het behalen van je theorie;
 • Uitgebreide lessen van standaard 100 minuten (lessen van 50 min zijn ook mogelijk).

Rijschool voor Rotterdam en omgeving

Bij onze autorijschool in Rotterdam zijn meerdere rijinstructeurs in dienst, waardoor je altijd direct bij ons terecht kunt voor rijlessen en een proefles in de auto in Rotterdam of omgeving. In de regio Rotterdam rijden onze instructeurs in Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Nieuwerkerk aan den IJssel, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam (zuid), Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen.

Lessen & pakketten

Onze lessen duren standaard 100 minuten, omdat je hierin veel meer kunt leren én al het geleerde vervolgens beter kunt onthouden tot aan de volgende rijles. We merken ook dat leerlingen hierdoor de eerstvolgende les minder lang de tijd nodig hebben om er weer even ‘in te komen’.

Dat scheelt tijd en zo kun jij sneller je rijbewijs halen. Natuurlijk is het voor het zo min mogelijk verliezen van tijd ook belangrijk dat je op regelmatige basis rijlessen volgt bij onze autorijschool in Rotterdam. Gelukkig kun je bij ons altijd zo vaak lessen als jij zelf wilt dankzij ons grote team en de diversiteit van leerlingen over verschillende professionele rijinstructeurs.

Zoveel rijlessen als jij nodig hebt

Hoeveel rijlessen iemand nodig heeft, verschilt per persoon. Het is bij ons belangrijk dat jij jouw rijbewijs haalt in jouw eigen tempo. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid jouw praktijk examen behaalt.

Ben jij benieuwd hoeveel lessen jij ongeveer nodig zult hebben? Een proefles maak je zo! Dus ben je woonachtig in Rotterdam en omstreken, neem dan contact op met ons voor een proefles. Wij zorgen ervoor dat je snel je rijbewijs haalt inclusief het theorie examen.

Je theorie behalen doe je ook bij ons

Grote kans dat jij je theorie examen ook nog moet halen. Bij ons kun je vanzelfsprekend jouw leermateriaal voor je auto- (of motor)theorie bij ons aanschaffen. Naast een leerboek kun je bij ons ook een USB-stick krijgen met oefenexamens erop.

Voor theoriecursussen kun je ook bij ons terecht. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat jij goed voorbereidt het theorie examen in gaat. Want als je snel het theorie examen behaalt, kun je snel je rijbewijs halen.

Motorrijlessen volgen bij Rijschool Actief?

Op onze website vind je uitgebreid alle prijzen en lespakketten voor motorrijles. De kosten zijn apart aangegeven voor het onderdeel voertuigbeheersing (AVB) als verkeersdeelneming (AVD) – de twee onderdelen van het motorexamen.

Als we de beoordelingen van onze leerlingen mogen geloven dan zijn wij absoluut de beste (motor)rijschool van Rotterdam. Wil je dat graag met eigen ogen zien? Dan kun je via onze website alle beoordelingen die wij hebben ontvangen van geslaagde leerlingen bekijken of natuurlijk direct een ‘proefles’ op de motor aanvragen.

Als je wilt kennismaken met de motor, dan kun je kiezen voor onze Motor Experience Day waarin je in 3 uur stap voor stap uitgelegd krijgt waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden.

Plan direct een proefles in!

Spreekt onze autorijschool in Rotterdam jou aan? Laten we het dan vooral niet uitstellen en elkaar gewoon ontmoeten! Vraag online je proefles bij ons aan en geef aan wanneer jij deze les graag wilt plannen.

Hopelijk tot snel bij onze autorijschool in Rotterdam en omstreken! Naast het feit dat wij actief zijn in Rotterdam geven wij ook autorijlessen in de omgeving van Den Haag, Gouda en Leiden.

Proefles aanvragen Contact opnemen

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kortingen voor studenten?

Voor studenten hanteren wij speciale tarieven. Studenten betalen bij ons namelijk € 54,00 per 100 minuten. Bekijk al onze pakketten op de website.

Wat kost een proefles bij jullie?

Bij ons kost een proefles € 35,00 per 100 minuten.

Hoe hoog is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage is ruim boven het kringgemiddelde, meer dan de helft van onze leerlingen slaagt in 1 keer.

WhatsApp
Proefles motor
Proefles auto
info@autorijschoolactief.nl
Beoordeling door klanten: 8.8/10 - 1467 beoordelingen