Waarom Autorijschool Actief?

 • Aantoonbaar hoog slagingspercentage (73%);
 • WRM gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Persoonlijke begeleiding van proefles tot examen;
 • Scherpe prijzen en handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Jarenlang ervaring in Rotterdam;
 • Proefles: 100 minuten €40,00

Rijschool in Rotterdam en omstreken

Als je een goedkope rijschool in Rotterdam of omgeving zoekt, dan kun je bij Autorijschool Actief terecht. Ben jij er klaar voor om te gaan beginnen met volgen van goedkope rijlessen en jouw rijbewijs te halen? Met jarenlange ervaring en een zeer bekende naam in de omgeving van Rotterdam kun je erop vertrouwen dat je op een professionele en leuke manier rijles krijgt bij ons.

Kan jij niet langer wachten met het besturen van een auto en wil je snel een proefles bij één van onze gediplomeerde instructeurs volgen om te zien of er een match is? Vul dan direct ons aanvraagformulier in voor een proefles! Wij leren jou graag met veel plezier rijden, zodat jij snel en veilig zelfstandig (of onder begeleiding tot je 18e) met de auto de weg op kunt!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten €40,00
 • Proefles Motor:
  100 minuten €50,00

Autorijschool Actief in Rotterdam

Autorijschool Actief is een rijschool waar je goed kunt lessen voor het behalen van je autorijbewijs en/of je motorrijbewijs. Al 29 jaar is Actief een toonaangevende rijschool in Rotterdam, Leiden, Den Haag en Gouda. Ben je woonachtig in de omgeving van deze steden en wil jij je rijbewijs halen? Wij hebben ons werkgebied in heel Rotterdam en omstreken gevestigd.

Hoge eisen stellen aan een instructeur voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van iedere rijles in Rotterdam is bij onze rijschool standaard. Op die manier heeft de rijschool het voor elkaar gekregen om één van de beste rijscholen in Rotterdam en omgeving te worden.

Bij ons mag je rekenen op:

Waarom voor het volgen van een rijopleiding kiezen voor onze rijschool in Rotterdam en niet voor een van de andere rijscholen uit de omgeving? De voordelen op een rij:

 • Gediplomeerde instructeur met jarenlange ervaring;
 • Rijschool met ruimte voor persoonlijke aandacht;
 • Ruime lestijdmogelijkheden tussen 7.20 uur – 21.30 uur van maandag t/m zaterdag;
 • Scherpe prijzen en goedkope lespakketten;
 • Gespreid betalen is mogelijk bij deze rijschool;
 • Begeleiding bij het behalen van je theorie examen bij het CBR;
 • Uitgebreide rijlessen van standaard 100 minuten

Rijschool voor Rotterdam en omgeving

Bij onze rijschool in Rotterdam zijn meerdere rijinstructeurs in dienst, waardoor je altijd direct bij ons terecht kunt voor rijlessen en een proefles in de auto in Rotterdam of omgeving. In de regio Rotterdam is jouw instructeur werkzaam in Barendrecht, Berkel & Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam (zuid), Schiedam en Vlaardingen.

Rijles van 100 minuten

Rijlessen duren bij onze rijschool standaard 100 minuten, omdat je hierin veel meer kunt leren én al het geleerde vervolgens beter kunt onthouden tot aan de volgende rijles. We merken ook dat leerlingen hierdoor de eerstvolgende les minder lang de tijd nodig hebben om er weer even ‘in te komen’.

Dat scheelt tijd en zo kun jij sneller je auto rijbewijs halen bij onze rijschool. Natuurlijk is het voor het zo min mogelijk verliezen van tijd ook belangrijk dat je op regelmatige basis rijlessen volgt bij onze rijschool in Rotterdam. Gelukkig kun je bij ons altijd zo vaak oefenen als jij zelf wilt dankzij ons grote team en de diversiteit van leerlingen over verschillende professionele rijinstructeurs. Er is altijd een instructeur beschikbaar.

Goedkope pakketten

We bieden een verscheidenheid aan pakketten aan waar je voor het halen van je auto rijbewijs een keuze uit kunt maken. Zo kun je bij onze rijschool een keuze maken uit het basispakket, zowel regulier als voor studenten. Hierbij zijn het praktijkexamen en het autogebruik van onze rijschool inbegrepen. Voor een proefles van 100 minuten betaal je €40,00.

Basispakket

8 lessen van 100 minuten + praktijkexamen

Regulier: €850,50

Voor studenten: €834,50

Vervolgpakketten

Nadat je de lessen uit het basispakket achter de rug hebt, kun je er nog een aantal lessen bij kiezen. Zo kun je kiezen voor een pakket met 7 stuks van 100 minuten, maar ook voor 19 stuks van 100 minuten. Een pakket met 7 lessen van 100 minuten kost regulier €497-, en voor studenten €483-,. Hierbij zijn het praktijkexamen en theorie examen van het CBR niet inbegrepen.

Hoeveel je er nodig hebt voor het halen van je rijbewijs, verschilt natuurlijk per leerling. Wist je dat het ook mogelijk is om gespreid te betalen? Je kunt in delen óf per rijles betalen. Dat is helemaal aan jou!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Op je eigen tempo

Hoeveel rijlessen iemand nodig heeft tijdens de rijopleiding, verschilt per persoon. Het is bij ons belangrijk dat jij jouw rijbewijs haalt in jouw eigen tempo. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid jouw praktijk examen van het CBR behaalt en je rijbewijs kunt aanvragen bij de gemeente Rotterdam.

Ben jij benieuwd hoeveel jij er ongeveer nodig zult hebben voor het voltooien van je rijopleiding? Een proefles maak je zo! Dus ben je woonachtig in Rotterdam en omstreken, neem dan contact op met ons voor een proefles. Wij zorgen ervoor dat je snel je rijbewijs haalt inclusief het theorie examen van het CBR.

Theorie examen halen

Grote kans dat jij je theorie examen ook nog moet halen. Bij ons kun je vanzelfsprekend jouw leermateriaal voor je auto- (of motor)theorie bij ons aanschaffen. Naast een leerboek kun je bij ons ook een USB-stick krijgen met oefenexamens erop..

Motorrijles volgen

Op de website van onze rijschool vind je uitgebreid alle prijzen en goedkope lespakketten voor motorrijles in Rotterdam. De kosten zijn apart aangegeven voor het onderdeel voertuigbeheersing (AVB) als verkeersdeelneming (AVD) – de twee onderdelen van het motorexamen. Zo heb je het AVB pakket al vanaf €587,50 en het AVD pakket voor €682,50.

Als we de beoordelingen van onze leerlingen mogen geloven dan zijn wij absoluut de beste (motor)rijschool van Rotterdam. Wil je dat graag met eigen ogen zien? Dan kun je via onze website alle beoordelingen die wij hebben ontvangen van geslaagde leerlingen bekijken of natuurlijk direct een ‘proefles’ op de motor aanvragen.

Als je wilt kennismaken met de motor, dan kun je kiezen voor onze Motor Experience Day waarin je in 3 uur stap voor stap uitgelegd krijgt waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden.

Plan direct een proefles in!

Spreekt onze rijschool in Rotterdam jou aan en ben je klaar voor het halen van je rijbewijs? Laten we het dan vooral niet uitstellen en elkaar gewoon ontmoeten bij de rijschool! Vraag online je goedkope proefles bij ons aan en geef aan wanneer jij deze les bij onze rijschool graag wilt plannen. Wanneer je vragen hebt mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Hopelijk tot snel bij onze autorijschool in Rotterdam en omstreken! Naast het feit dat wij actief zijn in Rotterdam geven wij ook autorijlessen in de omgeving van Den Haag en Gouda.

Proefles aanvragen Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kortingen voor studenten?

Voor studenten hanteren wij speciale tarieven. Studenten betalen bij ons namelijk € 65,00 per 100 minuten. Bekijk al onze pakketten op de website.

Wat kost een proefles bij jullie?

Bij ons kost een proefles € 45,00 per 100 minuten.

Hoe hoog is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage is ruim boven het kringgemiddelde, meer dan de helft van onze leerlingen slaagt in 1 keer.