Waarom Autorijschool Actief?

 • Aantoonbaar hoog slagingspercentage;
 • WRM gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Persoonlijke begeleiding van proefles tot examen;
 • Scherpe prijzen en handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Ook lessen van 50 minuten mogelijk;
 • Jarenlang ervaring in Den Haag;
 • Proefles 100 minuten €40,00

Rijles in Den Haag nemen?

Ben je op zoek naar een voordelige en professionele rijschool om rijles bij in Den Haag te volgen? Voor de beste rijschool in Den Haag moet je bij Rijschool Actief zijn. Wij geven zowel auto- als motorrijles aan leerlingen in o.a. de omgeving Den Haag.

Met ons hoge slagingspercentrage, vriendelijke rijinstructeurs, ruime lestijden en mogelijkheid om van maandag t/m zaterdag te lessen, zijn wij een erg populaire rijschool in de omgeving.

Wil jij ook bij ons rijlessen nemen? Vraag dan direct een vrijblijvende proefles aan om kennis te maken!

De beste rijschool in Den Haag en omgeving

Autorijschool Actief staat in de omgeving Den Haag en Rotterdam bekend als één van de beste rijscholen in de omgeving. Waarom? Leerlingen beoordelen onze rijschool gemiddeld met een cijfer van 9,4. En dat uit inmiddels al meer dan 1600 beoordelingen.

Wij hebben als rij instructeurs plezier in ons werk en doen dag in dag uit ons best om onze leerlingen de beste en meest prettige rijlessen te bieden. Zo heb jij plezier in het leren auto- of motorrijden en wij evengoed.

Van onze rij instructeurs – zowel in de auto als op de motor – mag je verwachten dat zij professioneel zijn, kwaliteit leveren, zich aanpassen aan jouw (leer)tempo, betrokken zijn en goede persoonlijke begeleiding bieden.

Waarom mensen kiezen voor Autorijschool Actief

 • Scherpe prijzen en handige lespakketten;
 • Lessen is mogelijk van maandag t/m zaterdag;
 • Ruime lestijdmogelijkheden tussen 07.20 uur – 21.30 uur;
 • Gediplomeerde rijinstructeurs met jarenlange ervaring;
 • Uitgebreide lessen van standaard 100 minuten;
 • Hoog slagingspercentage en uitstekende beoordelingen;
 • Rijschool Actief is al 29 jaar zeer bekend in de omgeving Den Haag, Rotterdam en Gouda.

Prijzen rijles Den Haag

De prijzen van onze diverse lespakketten voor autorijles staan uitgebreid op onze website. Voor motorrijles zijn de prijzen anders dan voor autorijles in Den Haag.

Rijlessen in Den Haag

Bij ons kun je terecht voor verschillende rijlessen. Wij geven lessen in Den Haag en omstreken. Ook als je bijvoorbeeld in Rijswijk woont kun je bij ons rijlessen nemen. Wil je bij onze verkeersschool jouw rijbewijs halen? Informeer dan naar de verschillende pakketten die wij aanbieden.

Er zit altijd een pakket bij dat aansluit bij jouw situatie.

Auto- en motorrijles bij ons

Wil jij graag je auto- of motorrijbewijs gaan halen? Je kunt voor beide soort lessen terecht bij ons. Motorrijden is de laatste jaren steeds meer in trek, ook bij de jongere doelgroep. Wij vinden het fantastisch om te zien dat steeds meer mensen ontdekken hoe leuk toeren op de motor kan zijn in de frisse buitenlucht. Natuurlijk hoort er op de motor wel een bepaald rijgedrag ten opzichte van andere bestuurders.

Daarom geven wij leerlingen met veel passie en professionaliteit les in het motorrijden. Wil jij ook graag kennismaken met motorrijden en motorrijles in Den Haag krijgen? Wie weet is onze Motor Experience Day dan iets voor jou.

Theorie examen Den Haag

Om jouw rijbewijs te halen moet je ook theorie examen doen. Je kunt bij ons terecht voor het leermateriaal voor het theorie examen. Hiermee wordt je goed voorbereid op het theorie examen.

Proefles bij autorijschool Den Haag

Wil jij graag kennismaken met één van onze ervaren rij instructeurs? Of je nu auto- of motorrijles in Den Haag, Rotterdam, of Gouda wilt volgen, je kunt altijd een proefles aanvragen.

Vul het aanvraagformulier in door je gegevens, de gewenste dag en het gewenste tijdstip in te vullen waarop jij je proefles wilt hebben en wij bevestigen zo snel mogelijk jouw voorkeursmoment voor je eerste rijles in Den Haag.

Vraag vandaag nog een proefles aan

Je bent van harte welkom om eens te ervaren hoe het is om te rijden met een rij instructeur. Klikt het tussen jou en onze instructeur, bevalt de auto en ben jij klaar om door te gaan met lessen bij ons? Dan leren wij jou maar al te graag op een leuke manier en op jouw tempo auto- of motorrijden!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten €40,00
 • Proefles Motor:
  100 minuten €50,00

Veelgestelde vragen