Rijles in Rotterdam

Is het tijd om te starten met rijles en woon je in Rotterdam? Spannend, maar vooral heel erg leuk! Voor rijles in deze regio moet je bij ons van Rijschool Actief zijn. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring in dit vak. Onze ervaren en deskundige instructeurs zorgen er graag voor dat jij helemaal zelfstandig kunt autorijden. Compleet op jouw eigen tempo!

Wil jij ook jouw rijbewijs halen voor een scherpe prijs? Kies dan voor de lessen van de beste rijschool. Dan weet je zeker dat je op een veilige, leuke én natuurlijk leerzame manier je rijbewijs haalt.

“Wij kunnen leerlingen continu helpen om op een hoogwaardige manier hun rijbewijs te halen.”

Schrijf je vandaag nog in voor een rijles bij één van onze ervaren instructeurs! Wil je meer weten of wil je eerst een proefles aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

De beste rijschool in Rotterdam en omstreken

Het behalen van jouw rijbewijs begint natuurlijk met het kiezen van een rijschool. Wanneer je kiest voor een rijles in Rotterdam bij Rijschool Actief les je bij de beste rijschool in Rotterdam. Bij ons weet je zeker dat je op een goede manier jouw rijlessen krijgt.

Onze ervaren WRM-gediplomeerde instructeurs leren je namelijk helemaal zelfstandig, veilig en vlot auto te rijden. Compleet op je eigen tempo! Supersnel, of gewoon precies in het tempo dat jij wenst. Wij hebben een hoog slagingspercentage. Hierdoor is de kans dat jij ook snel en gemakkelijk je rijbewijs haalt zeer groot.

Kies voor onze rijschool in Rotterdam

Bij ons geniet je van een zeer goede en ook goedkope rijopleiding. Voor de tarieven kun je het beste contact met ons opnemen. Tevens gaan wij graag met jou in gesprek om er achter te komen welk pakket het beste bij jou past. Zo weet je ongeveer hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben. Uiteraard kunnen wij niet met zekerheid zeggen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt, dit verschilt per cursist.

Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage. Wij zorgen er altijd voor dat jij goed voorbereid jouw examen in gaat. Ook als je een spoedcursus gedaan hebt in plaats van een gehele rijopleiding.

Naast autorijlessen kun je bij ons ook motorrijlessen volgen. Ben je woonachtig in Capelle aan den IJssel? Ook dan kun je bij ons terecht!

Waarom is Rijschool Actief de beste rijschool van Rotterdam?

 • Heeft veel ervaren rij instructeurs in dienst en is een echt begrip in de omgeving van Rotterdam
 • Klanten geven ons gemiddeld een 9,4!
 • Gediplomeerde en ervaren instructeurs
 • Hoog slagingspercentage
 • Scherpe prijzen.

Al sinds 1988 toonaangevend

Wij geven al sinds 1988 rijles door heel Rotterdam. Of je nou in Rotterdam Zuid of Rotterdam Noord woont; wij geven rijles op ieder tempo. En dat doen wij op het hoogste niveau! Wij stellen immers hoge eisen aan de kwaliteit van de rijopleidingen die we aanbieden. Ook service en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Uit de cijfers die onze leerlingen onze dienstverlening geven, blijkt dat wij rijlessen aanbieden van hoge kwaliteit. Dat betekent echter niet dat we het daarbij laten. Wij zijn namelijk van mening dat er altijd reden is tot verbetering. Daarom volgen onze instructeurs regelmatig cursussen en werken wij aan een hogere kwaliteit van de lessen die wij geven.

Ook bij rijangst

Heb je angst voor rijles in Rotterdam? Of heb je je rijbewijs al, maar vind je het eng om te rijden? Bijna de helft van de Nederlanders zit wel eens met angst in de auto, dus je bent niet de enige.

Onze ervaren instructeurs zorgen er graag voor dat je over deze angst heen komt en niet meer met zweethanden achter het stuur zit. Maar ook als je al een tijdje niet gereden hebt en interesse hebt in een opfriscursus helpen we je graag verder. Dat zorgt ervoor dat je snel weer zelfverzekerd achter het stuur zit.

9,4 van de 10 met meer dan 2000 beoordelingen

Dat onze leerlingen tevreden zijn over de rijlessen die wij geven in onder andere Rotterdam Noord en Zuid, blijkt wel uit de cijfers die ze ons geven. Van de ruim 1700 beoordelingen kregen wij gemiddeld een 9,4 uit de 10! 99% van onze leerlingen raadt onze rijschool aan aan anderen. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

“Heel goed! Goede ervaren leraar, professionele lessen en perfecte voorbereiding op mijn rijexamen!”

Kies voor rijles in Rotterdam voor Rijschool Actief!

Wil je rijles in Rotterdam volgen bij onze toonaangevende rijschool in Rotterdam en omgeving? Dat kan! Vraag een proefles aan en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Heb je een vaag over de rijlessen die wij geven, of heb je interesse in rijles voor mensen met rijangst? Rijschool Actief is een autorijschool die werkzaam is in de omgeving Den Haag, Rotterdam, Gouda.

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Wil je meer weten over tarieven of wat voor pakket jij nodig hebt? We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen. Misschien heb je binnenkort wel snel je rijbewijs!

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten €40,00
 • Proefles Motor:
  100 minuten €50,00

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kortingen voor studenten?

Voor studenten hanteren wij speciale tarieven. Studenten betalen bij ons namelijk € 65,00 per 100 minuten. Bekijk al onze pakketten op de website.

Wat kost een proefles bij jullie?

Bij ons kost een proefles € 45,00 per 100 minuten.

Hoe hoog is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage is ruim boven het kringgemiddelde, meer dan de helft van onze leerlingen slaagt in 1 keer.