Waarom Autorijschool Actief?

 • Aantoonbaar hoog slagingspercentage (73%);
 • WRM gediplomeerde rijinstructeurs;
 • Persoonlijke begeleiding van proefles tot examen;
 • Scherpe prijzen en handige lespakketten;
 • Ruime lestijdmogelijkheden;
 • Jarenlang ervaring in Rotterdam;
 • Proefles aanbieding: 100 minuten voor €50,00

Motorrijles in Rotterdam en omstreken

Lijkt het je super gaaf om te beginnen met motorrijles in Rotterdam? Je bent van harte welkom bij Rijschool Actief. Wij hebben al jarenlange ervaring met het geven van motorrijles in deze regio. We zijn immers niet voor niets een heus begrip geworden in Rotterdam en omstreken. Onze gediplomeerde en ervaren rij instructeurs zorgen er met veel plezier voor dat je al snel compleet zelfstandig de weg op kunt. Op de motor, natuurlijk!

Al 29 jaar toonaangevend in Rotterdam, Den Haag en Gouda.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan een compleet vrijblijvende proefles aan en ervaar het zelf. Neem gerust eens contact met ons op als je meer wilt weten over de rijlessen die wij geven. We helpen je graag verder.

Motor rijles in Rotterdam bij Rijschool Actief

Tijdens de motor rijles in Rotterdam krijg je les van een WRM (wet rijonderricht motorrijtuigen) gediplomeerde instructeur. Het examen bevat 2 onderdelen. Voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Alle lessen worden gegeven op een parkeerplaats.

Daar kun je voertuigbeheersing in alle rust oefenen. Motorrijles in Rotterdam, compleet op je eigen tempo!

 • Jarenlange ervaring in het vak
 • Gemiddeld cijfer van 8,8 met meer dan 1500 beoordelingen
 • Gediplomeerde en ervaren rij instructeurs
 • Hoog slagingspercentage
 • Scherpe prijzen
 • Proefles

Scherpe tarieven

De prijzen van motorrijlessen in Rotterdam bij Rijschool Actief zijn te allen tijde zeer scherp. Je geniet van een voordelig pakket dat compleet afgestemd is op jouw niveau. Wanneer je kiest voor een les van 100 minuten, is dat voordeliger dan een les van 50 minuten.

Maar dat is nog niet alles. Ben je student? Dan geniet je van een motorrijles in Rotterdam met een gereduceerd tarief.

Ga voor een proefles

Tijdens een motor proefles in Rotterdam leer je of er een match is. Vind je het motor rijden wel echt zo leuk als je dacht? Is er een match met de werkwijze die we hanteren? En welk pakket is voor jou het meest geschikt? Je komt er allemaal achter tijdens een proefles van 100 minuten.

Doordat we werken met vele rij instructeurs hoef je nooit lang te wachten. Geef gerust aan wanneer je een proefles wilt. We ontmoeten je snel!

Kies voor onze toonaangevende rijschool!

Kies voor motorrijles in Rotterdam bij dé rijschool in Rotterdam

Ben je overtuigd van motorrijles in Rotterdam bij dé rijschool in Rotterdam en omstreken? Meld je dan aan voor een proefles en ervaar het zelf. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Onze ervaren rij instructeurs zorgen er graag voor dat je helemaal zelf op de motor de weg op kunt. Dáár kun je op rekenen! Misschien trotseer je de weg binnenkort wel op de motor!?

Heb je een vraag over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn Rijschool Actief: dé rijschool in Rotterdam, Den Haag, Gouda en omstreken.

Proefles aanvragen Contact opnemen

Onze acties

 • Proefles auto:
  100 minuten voor €45,00
 • Proefles Motor:
  100 minuten voor €50,00

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kortingen voor studenten?

Voor studenten hanteren wij speciale tarieven. Studenten betalen bij ons namelijk € 65,00 per 100 minuten. Bekijk al onze pakketten op de website.

Wat kost een proefles bij jullie?

Bij ons kost een proefles € 45,00 per 100 minuten.

Hoe hoog is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage is ruim boven het kringgemiddelde, meer dan de helft van onze leerlingen slaagt in 1 keer.